Ontdek Vin de Liège

De wijnen

De wijnkelder van Vin de Liège is gelegen in de velden van Heure-le-Romain en onderscheidt zich niet enkel door zijn originele architectuur, maar ook door een technisch vernuft dat het mogelijk maakt om wijnen te produceren die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen.

In het wit heeft Vin de Liège droge en fruitige wijnen in het aanbod, maar ook een zachtere en aromatischere wijn. Een roséwijn en enkele rode wijnen maken het gamma compleet, terwijl de bubbels van de schuimwijn voor de feestelijke noot zorgen.

De coöperatieve

Een filosofie

Met zijn 12 hectare grond is het wijnhuis Vin de Liège, dat bekend staat voor zijn kwaliteit en zorg voor het milieu, een referentie in Wallonië en België. Vin de Liège heeft ook een sociale dimensie en kan daardoor steunen op een duurzaam economisch model.

Organiseer een volledig bezoek aan de schitterende wijnkelder van Vin de Liège of huur lokalen voor uw evenement waarbij wijn het centrale thema vormt.

Meer informatie
Woordje van de chef

Olivier Chauveheid

Het aanbieden van lokale wijnen heeft meteen de aandacht getrokken van klanten die graag iets nieuws ontdekken en vaak zijn ze erg verrast door de kwaliteit van de wijnen.
img-description